WERKWIJZE


Hoe kan je nu je droomontwerp realiseren? 


Je contacteert mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek ga ik na wat je precieze noden zijn en dan brainstormen we om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.


Vervolgens maak ik een offerte op voor je specifieke project. Na goedkeuring van de offerte maak ik een voorontwerp voor je op.

Fase 1: voorontwerp


De ruimte wordt opgemeten en tijdens een diepgaander gesprek overlopen we al je wensen en behoeften. Vervolgens maak ik een 2D-ontwerp op met een grondplan en een 3D-visualisatie.


Tot slot doe ik een eerste voorstel voor de keuze van materialen en kleuren, eveneens aan de hand van 3D-beelden. Wanneer je het voorontwerp goedkeurt, is het tijd voor de tweede fase.

Fase 2: technische plannen, meetstaten en keuze van de aannemers


Het finale ontwerp zet ik vervolgens om in een uitvoeringsdossier. Dit dossier dient om offertes aan te vragen bij verschillende aannemers. Op basis van de offertes kan nu een het budget bepaald worden.


De verschillende offertes bespreken we samen en de beslissing over welke aannemer we aanstellen en met welke materialen we werken ligt bij jou. Van de gekozen materialen vraag ik stalen voor je aan.


Van zodra beslist is met welke aannemers we samenwerken kan een planning opgesteld worden. 

Fase 3: uitvoering en werfopvolging


Als interieurarchitect maak ik duidelijke afspraken met en tussen de verschillende aannemers.

Een goede opvolging is belangrijk en ik bezoek de werf dan ook frequent.


Als de plannen moeten aangepast worden tijdens de werkzaamheden, overleg ik steeds met jou. Min- of meerwerken gebeuren na overleg en ik volg op wat de gevolgen voor je budget zijn. 


Wanneer alles naar wens is uitgevoerd,  kan je op mij rekenen bij de definitieve oplevering.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren